Museumnachttour livestream

Museumnacht tour

In navolging van grote steden als Amsterdam en Rotterdam, kreeg Apeldoorn in 2017 dankzij Museum voor KOR ook een Museumnacht. Om deze traditie ondanks de Corona-beperkingen voort te zetten, komt er een lockdown versie. 

Op het moment dat ons museum weer open mag, om 4:30 uur, start zaterdag 6 maart een Museumnachttour via Instagram Live. De eerste museumnachtrondleiding waarbij je lekker in je bed kunt blijven liggen. De gidsen Mark en Bas leiden je rond in een auto, waarbij in anderhalf uur tijd zo’n 30 kunstwerken de revue passeren.

Als je om 4:45 op Instagram inschakelt, ben je in het staartje van de nacht de eerste in het Museum voor KOR !

Start: 4:45 (ja, in de ochtend)
Einde: 6:15
Max: 80 KM p/u
Locatie: blijf lekker in je bed liggen
Medium: Instagram Live stream
Ongeveer 30 kunstwerken
Afstand: 50 KM
Gidsen: Mark en Bas
Vervoermiddel: Skoda Octavia (voor het hele gezin!)
Dresscode: pyjama
Kosten: gratis

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]